МАГНЕЗИЕВО ОЛИО

Магнезиево олио – продукт за мазане с широк спектър на положително действие.

Магнезиево олио и Магнезиев гел предимства пред другите хранителни добавки съдържащи магнезий:

  • Магнезиево олио се маже и организма го поема директно чрез кожата, това не натоварва стомашно-чревния тракт и черния дроб. Всички видове лекарства и хранителни добавки за пиене натоварват малко или повече стомашно-чревния тракт и черния дроб.
  • Магнезиево олио действа много по-бързо от магнезия под формата на таблетки и капсули. Защо, защото когато намажете проблемната зона било това схваната врат или кръста при болки в кръста пътя за достигане до проблемното място чрез мазане се съкращава многократно – нанася се директно върху болното място. Едно е да пиеш магнезий и да чакаш да се разтвори и чрез кръвта да отиде до схванатия врат или прасец. Много по-бързо и без загуби на магнезий е директно намазване на схванатия врат или прасец с Магнезиево олио или магнезиев гел. Резултатите са по-бързи и няма натоварване на стомашно-чревния тракт и черния дроб
  • Магнезиево олио от Zechstein Original® не съдържа синтетичен магнезий, както са хранителните добавки, а естествен магнезий добиван от подземно пресъхнало море.

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО
Магнезиево олио от Zechstein Original® регистрирано като хранителна добавка с Рег. № 92ХД – 568/28.05.2010 е най-добрият начин за снабдяване на организма с магнезий, защото ви предлага най-чистия магнезиев хлорид на пазара днес, добиван направо от източника в Холандия. Добива от 1500 м под земята ( подземно пресъхнало море). Всяка партида е тествана в лаборатория на и носи индивидуален сертификат от Zechstein Inside® , удастоверяващ чистота по международните стандарти за качество ISO 9001 и ISO 14001.

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО и МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ ПРИЛОЖЕНИЕ:

Противопоказания при употреба на магнезиево олио:
Пациенти с бъбречни, чревни, вродени и нервно-мускулни заболявания трябва винаги да се консултират със своя лекар. Ако кожата все още е зачервена и изтръпнала един час след употреба, спрете употребата на магнезиево олио и се консултирайте с лекар.

Локално употреба на Магнезиево олио – нанася се върху проблемната зона.
Комплексно – за цялостно зареждане на организма ( при магнезиев дефицит ) с магнезий нанасяме магнезиево олио върху ходилата или коремната област.

Усвояването на магнезиево олио посредством кожата е бърз и сигурен начин той лесно да се абсорбира в тялото.

Разликата между магнезиево олио и магнезиев гел:

  • Магнезиево олио – първите пъти се разрежда с вода в съотношение 1:2-3 чаени лъжички вода, защото е концентрат. Постепенно се намалява водата до като започнете да се мажете само с олиото.
  • Магнезиев гел – маже се директно без разреждане. Предимство попива по бързо в кожата.

ПРИ ПОКУПКА НАД 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА ГРАД СОФИЯ Е БЕЗПЛАТНА
ПРИ ПОКУПКА ДО 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА ГРАД СОФИЯ Е 3 лв

ПРИ ПОКУПКА НАД 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА СТРАНАТА Е БЕЗПЛАТНА
ПРИ ПОКУПКА ДО 30 лв ДОСТАВКАТА ДО ОФИС НА ЕКОНТ В СТРАНАТА Е 3,50лв

 

ЗА КОНТАКТИ
Антон Атанасов
gsm: 0898634108
e-mail: mountheal@abv.bg

Публикувано в 03 ЗДРАВЕТО Е МАГНЕЗИЙ с етикети . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>