НЕДОСТИГ НА ЙОД В ОРГАНИЗМА

НЕДОСТИГ НА ЙОД В ОРГАНИЗМА

06.1 ЙОД СЕЛЕНУМ
Недостиг на йод в организма ( йод дефицит ) - често срещам проблем при над 40% от населението на България. Дефицита на йод води до нарушена функция на щитовидната жлеза и на други органи и системи в човека. Нарушаване на хормоналния баланс в човешкия организъм. Недостига на йод в организма се отразява негативно и на клетъчно ниво. Недостига нарушава обновяването на клетката и (още…)
Read More
ГОДИНАТА НА ПРАСЕТО 2019

ГОДИНАТА НА ПРАСЕТО 2019

14 ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ
Годината на прасето започва на 5 февруари 2019. Стара година бе на Земното куче. Новата година по китайския календар започва на 5 февруари 2019 и свършва на 24 януари 2020. Тя ще бъде под знака на Земното прасе ( глиган, свиня). (още…)
Read More
ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ Перма Гард 250 гр (PERMA GUARD)

ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ Перма Гард 250 гр (PERMA GUARD)

12 ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ
ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ Перма Гард Цена: ХХХ - 250 гр Диатомит - съдържанието в 1000мг диатомична пръст е 920мг силициев диоксид. Диатомична пръст Перма Гард е биологично усвоим силиций. Диатомит натурален аморфен силиций със сладководен произход. Статус на продукта: НЯМА НАЛИЧНОСТ (още…)
Read More
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО  – Диатомит Перма Гард!!!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО – Диатомит Перма Гард!!!

12 ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ
Диатомит - това е биологично усвоим силиций. ДИАТОМИЧНА ПРЪСТ Перма Гард съдържа натурален аморфен силиций. Силицият засилва имунната система на човешкия организма, има антибактерялно действие, помага за изхвърляне на някои тежки метали от тялото като живак и алуминий. (още…)
Read More