ЗА КОНТАКТИ

Антон Атанасов
gsm:    0898634108
София ул. Кестенова гора 21
( Офис на куриерска фирма Еконт – от тук се изпращат пратките)
e-mail: mountheal@abv.bg
www.mountheal.com
www.mountheal.com/blog

11 thoughts on “ЗА КОНТАКТИ

 • Детелина Батева

  Детето ми е на 11 г. страда от мигрена подходящ ли е за нея магнезиевият гел?

  • Здравейте, да продукта е подходящ за детето. Това е натурален
   продукт добиван от 1500 м под земята в Холандия. Хубаво е да разберете от какво е предизвикан магнезиевия дефицит у детето Ви.
   Прочете тази статията https://mountheal.com/blog/?p=1433
   за да разберете каква е причината (обикновено децата прекаляват със захарни изделия). Прочетете статията за ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ , както и до какво води прекаляването със захарни изделия линк

 • може да се обадите на 0898634108 или да пуснете писмо до mountheal@abv.bg
  с желаните от Вас продукти, оставете телефон за контакт. Аз ще Ви се обадя за да се до уточним.

 • Христина

  Здравейте! Попаднах на вашият сайт след търсене на нещо за болки в кръста.
  Дъщерями е на 14г. и тренира волейбол от 3години,оплаквала се от болки в кръста,но миналата седмица след контролна среща много я заболя.
  Ходихме на лекар и ни казаха,че това са мускулни влакна и трябва да си почива.Има нещо като топченце.
  Една седмица не ходи на тренировки и вчера след тренировка отново я заболя.
  Мислите ли че този гел е подходящ за нея?
  Благодаря Ви!

  • Здравейте,
   Магнезиевия гел помага при такъв тип травми. Гела е подходящ за нея. Магнезия за мазане помага много добре на всички видове мускулни контузи, възпалени нерви по гърба, кръста.
   Във вашият случай е добре освен мазането на кръста с гел е да се включат и упражнения за заякване на кръста ( това и е явно слабо място).

   Успех в начинанията!

 • Кери

  Моля Ви за коментар.Имам шипове във врата – остеохондроза. Мога ли да ги намаля с магнезиевия гел или той облекчава само болката?

  • Здравейте,
   магнезия помага за усвояване на калция. Но не мога да кажа на 100%, че ще стопи шиповете. Това което съм установил от контакта с хората е – има намаляване и изчезване на болката. Отпускане на схващането в зоната на шиповете.

   Използва ли се редовно магнезия действа добре защото:
   -подобрява оросяването, действа противовъзпалително, обезболяващо, отпуска схванатото място.

   При едни хора резултатите за много добри при други са по-малки. Все пак това е индивидуално. Ставната гимнастика също е много добре ако се комбинира с мазане с магнезий, така се ускорява подобряването и резултатите са по-дълготрайни

   Успех в начинанията!

 • Irena

  Здравейте!Имам дискова херния в момента съм с болки и изтръпване на краката.Бихте ли ме насочили кои от продуктите са подходящи за мен и как да ги използвам.Благодаря ви предварително.

  • Здравейте,
   щом ви изтръпват краката дисковата херния е в областта на кръста и е засегнала нерв, който има продължение към краката.
   Магнезиевото олио и магнезиевия гел ще ви свършат работа. Просто гела е по-практичен за употреба (по-бързо попива в кожата и не е толкова мазен колкото олиото ).
   Трябва да мажете кръста задължително, ако желаете може да мажете и краката (макар че причината е в областта на кръста). Ако е по-сериозно положените може да се мажете първите дни по-често 4-5 пъти на ден. При всеки индивидуално настъпва облекчението. След 1-2 намазвания трябва да има намаляване на болката и по-отпускане на схваната зона. За успокояване на засегнатия нерв са необходими между 1-3 дни. След първите 2-3 намазвания преди следващото намазване е хубаво да измиете зоната с топла вода, която мажете. Когато се мажете по-често по-някога остава по кожата не поет магнезий. Той засъхва и става на бяла прах както солта от морето.Затова е хубаво мястото което се маже да бъде чисто. Важно е първият път когато се мажете да видите как ще реагира кожата Ви на магнезия ( 1 на 200-300 човека проявява алергична реакция – излизат бели ситни пъпчици. Това също се случва, и когато човек намаже на дадено място повече от магнезия). Ако до 40-60 мин. няма проблеми може при следващото мазане да намажете по-голяма зона от кръста.
   Когато се положението при Вас се успокои трябва да се поинтересувате и да практикувате специална гимнастика за да избегнете повторни излизане на дисковата херния или получаване на нова дискова херния.

   Успех в начинанията!

 • Веселина Никова

  Поздравления и благодаря за цялата информация, публикувана тук – подробна, изчерпателна и полезна. Намерих отговори на много мои въпроси. Пожелавам здраве и успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *