магнезиеви кристали за вана

СЕЛЕН БИО 10 мл - течна форма

„Селен – Био“ капки е предназначен за профилактика на селено дефицитни състояния на организма. Флакон 10 мл 0,05% разтвор на натриев селенит (2,3mg Se) в дестилирана вода, неутрален. Селенът (Se) е незаменим Биоминерал за биохимичните функции в живите организми.

Богата на селен диета предпазва от рак на стомаха, гърдата, хранопровода, белите дробове, простата, дебелото и правото и правото черво. Защитава от токсичното действие на арсен, кадмий, живак, олово и други тежки метали.

Препоръчан от лекарите „Селен – Био“ може да се използва като допълнително средство в комплексна терапия на редица заболявания: Хипертония, Исхимична болест на сърцето, Инфаркт на миокарда, Селено дефицитна кардиопатия, Анемия, Бронхиална астма, Възстановяване след паралич, Левкимия, Лъчева болест, Счупване на костите.

Начин на приложение: За деца над 12 години и възрастни по 5-8 капки (60-100 mkg Se) , се добавят в чаша вода, чай, сок, мляко, компот и др. Да се приема в профилактични дози – 1 път на ден в продължение на 6 месеца!

Условия за съхранение: при температура 0-18 oС.
Отворен флакона да се съхранява в хладилник не повече от 1 месец.

Внимание! Да не се превишава препоръчителната доза! Да се съхранява на недостъпно за деца място!

Продуктът не може да замени пълноценното и здравословно хранене!

Произведено от Панацея 2001 за БиСиПи ООД