МАГНЕЗИЕВО ОЛИО

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО Zechstein Original 100 ml / 200 ml / 500 ml

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО Цена:  200 ml – 11 лв. / 500 – 25 лв.
Статус на продукта: НАЛИЧЕН

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО обновен на 23.10.2016

Магнезиево олио

Състав:
Магнезиев хлорид – 31.7% разтвор

Магнезиево олио може да се употребява при хронична умора, отслабване на имунната система, мускулни крампи, мигрена болки в кръста, гърба (радикулит,плексит, ишиас) , разширените вени, шипове, шипове на врата, диабет, диабетна невропатия, спортни травми, мускулна слабост, проблеми с ахилесовото сухожилие, камъни в бъбреците, остеопороза, проблеми с кръвното налягане, инсулт, атеросклероза, висок холестерол, апатия, депресия, нервност, отслабване на паметта, екзема, псориазис, косопад . Магнезиево олио може да се използва при възпалени венци, гингивит и пародонтоза

Противопоказания при употреба на магнезиево олио:
Пациенти с бъбречни, чревни, вродени и нервно-мускулни заболявания трябва винаги да се консултират със своя лекар. Ако кожата все още е зачервена и изтръпнала един час след употреба, спрете употребата на магнезиево олио и се консултирайте с лекар.

Магнезиево олио дозировка:
При чувствителна кожа се разрежда 1 ч. лъжичка магнезиево олио с 2-3 ч. лъжички вода. След 4-5 процедури постепенно увеличете концентрацията на магнезиево олио, за да се стигне до мазане само с магнезиевото олио.

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО– ПРИЛОЖЕНИЕ
Локално – нанася се върху проблемната зона.
Комплексно – за цялостно зареждане на организма с магнезий нанасяме магнезиево олио върху ходилата, коремната област или под мишниците.

Усвояването на магнезиево олио посредством кожата е бърз и сигурен начин той лесно да се абсорбира в тялото.
Рег.№ 92ХД-568/28.05.2010

 

Трансдермалната терапия с магнезиево олио и гел ( магнезиев хлорид), която представлява абсорбирането му направо през кожата е евтина, безопасна техника, която всеки може да прилага сам при домашни условия.

Разликата между магнезиево олио и магнезиев гел:

 • Магнезиево олио – първите пъти се разрежда с вода в съотношение 1:2-3 чаени лъжички вода, защото е концентрат. Постепенно се намалява водата до като започнете да се мажете само с олиото.
 • Магнезиев гел – маже се директно без разреждане. Предимство попива по бързо в кожата.

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО ПРИЛОЖЕНИЕ
МАГНЕЗИЕВОТО ОЛИО И  МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ ПОМАГАТ:

15 thoughts on “МАГНЕЗИЕВО ОЛИО

  • Здравейте, поръчка може да направите:
   КАК ДА ПОРЪЧАМ? ВАРИАНТИ ЗА ПОРЪЧКА:

   чрез обаждане на gsm 0898634108
   чрез изпращане на имейл [email protected]
   (При изпращане на имейл оставете две имена, телефон за контакт и адрес за доставка може и до офис на Еконт)

   Поръчка направена до 15:00 часа в работни дни на продукти със статус „Наличен“ се доставят до 24 часа за големите градове.
   Подробности
   КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 • Mariq

  Здравейте, има плексит.
  Какво да ползвам магнезиево олио или магнезиев гел?
  Благодаря предварително!

  • Здравейте,
   във вашият случай по-добре е да ползвате магнезиев гел, защото по-бързо попива за около 5 до 10 мин. И магнезиевото олиото да ползвате не е грешка, просто по-бавно попива. За домашни нужди по практичен е магнезиевия гел.
   За плексит след 1-2 намазвания ще усетите отпускане и подобрение. Мажете се поне 2 седмици нищо, че ще Ви отпусне още на 1-3 ден.

 • Емо

  Благодаря Ви!!! От Вас разбрах за магнезия за мазане. Имах чести схващани на краката нощно време. Мажа се от 3 дни и няма този проблем вече.

 • Рени Янкова

  Наистина имах проблеми с болки в ставите и крампи на мускулите ,казаха ми за това олио ,подариха ми едно шишенце приятели пробвах го и наистина след 10 мин.,ме отпусна веднага болката .

 • Eli

  Здравейте, използвах магнезиево олио, не всеки ден, но от време на време в продължение на година, притеснява ме дали не може да се получи пренасищане.

  • Здравейте,
   няма опасност от предозиране, храната ни е бедна на магнезий, а и магнезий се губи при:
   – физически натоварвания
   – стрес
   – с потта
   – при употреба на захарни изделия
   – газирани напитки
   – кафе
   – алкохол
   – определени лекарства
   – други фактори

   Затова не се притеснявайте, че ще предозирате, дори ако това се случи, което ме съмнява излишният магнезий се изхвърля с урината.
   Аз използвам магнезиевия гел след физически натоварвания почти 5 години.

 • Здравейте, може да се ползва магнезиевото олио за масаж. Може самостоятелно, но по-добре в комбинация с базово масло използвано при масаж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *