ДИКРАСИН ГЕЛ

ДИКРАСИН ГЕЛ / DICRASSIN GEL Цена: 50г – 11лв. Дикрасин билков продукт създаден преди повече от 30г от Народния Лечител Димитър Кръстев.
Статус на продукта: НАЛИЧЕН
3 бр. Дикрасин гел = 33лв + БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ

ДИКРАСИН обновен на 23.10.2016

Съществуват: Дикрасин лосион и Дикрасин гелДИКРАСИН ГЕЛ по-лесен за мазане. Мощно средство срещу ставните проблеми.

ДИКРАСИН ГЕЛ – гел на билкова основа за мазане притежаващ следните качества:

  • противовъзпалително действие
  • обезболяващо действие
  • подобрява кръвообращението и храненето на тъканите около ставите и болните места
  • разтваря соли и токсини, като по този начин подобрява подвижността на ставите и гръбначния стълб.

ДИКРАСИН ГЕЛ

ДИКРАСИН ГЕЛ ДЕЙСТВИЕ:
С добре подбрания състав дикрасин гел притежава изразено противовъзпалително, болкоуспокояващо и съдоукрепващо действие. Доказан е положителният ефект върху пролиферативната фаза на възпалителния процес, облекчаване на болката. Дикрасин гел подобрява движенията и спомага за намаляване на сковаността.

ДИКРАСИН ГЕЛ ПРИЛОЖЕНИЕ:
Дикрасин гел основно се прилага при проблеми на опорно двигателния апарат. Болки в ставите (спондилартроза, коксартроза, гонартроза, омартроза), сърдечно-съдови заболявания, като артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, болестта на Бюргер, неврологични заболявания – мигрена, болестта на Бехтерев, кожни заболявания – микози и др.

ДИКРАСИН ГЕЛ СЪДЪРЖА:

  • флавоноиди
  • етерични масла
  • дъбилни вещества.

Флавоноидите – рутин, кверцетин, рамнозид изовитексин, витексин, хиперозид и моноацетил-витексин рамнозид имат капиляротонично действие, намаляват пропускливостта и чупливостта на капилярите, предотвратяват увреждането на базалната мембрана на ендотелните клетки от различни фактори. Оказват инхибиращ хиалуронидазната активност ефект. Имат антиоксидантен характер. Участват в окислително-възстановителните процеси. Флавоноидите имат противовъзпалително, противоалергично, венотонично, мембраностабилизиращо и антихеморагично действие.

Етеричните масла тимол, борнеол, геранилацетат, гераниол, цинеол и L-пинен притежават локално дразнещо и ревулзиращо кожата действие. Не са токсични в прилаганите дози.

Дъбилните вещества притежават противовъзпалителен ефект, имат бактериостатично и бактерицидно действие. Образуват върху повредената кожа защитна ципа, предпазваща кожната тъкан от дразнене.

Солната киселина, в приложената концентрация, допринася за проявяване действието на флавоноидите, етеричните масла и дъбилните вещества и улеснява проникването им в тъканите.

СЪСТАВ: DICRASIN, GLYCERIN, XANTHAN GUM, TRIETHANOLAMINE, MAGNESIUM SULFATE

ДИКРАСИН ГЕЛ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
Дикрасин гел маже се само върху здрава кожа. Приложението на препарата не се препоръчва при кожни обриви, възпалителни, алергични и инфекциозни заболявания на кожата и меките тъкани, рани и др. Не се прилага по време на месечно неразположение при жените. Дикрасин гел не се маже по лицето и слабините.

ДИКРАСИН ГЕЛ НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ И ДОЗИРОВКА:
Дикрасин гел продукт само за външна употреба. Намазване на тънък слой на болния участък или на цялото тяло. Намазване локално на дадена част от тялото се прави веднъж на ден. Дикрасин гел се втрива в продължение на няколко минути, за по-пълното му абсорбиране. За постигане на по-добър ефект масажирайте 15-20 минути. Нанасянето на Дикрасин гел върху цялото тяло (с изключение на главата и слабините) се прави през ден, чрез масажиране в продължение на 30-40 мин. Движението при масажа е в посока от крайниците към сърцето и става с кръгови движения. При резистентни случаи на тежки заболявания може да се приложи втора, трета и повече дози след двуседмични паузи. Един курс на лечение се изпълнява с три опаковки, в продължение на осемнадесет дни.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА ДИКРАСИН ГЕЛ: Да не се допуска предозиране на Дикрасин гел. При предозиране да се употреби антикиселина (сода бикарбонат). Да не се прилага при потно тяло и след баня.
Да се пази от деца!
Да се избягва контакт с очите!

ДИКРАСИН ГЕЛ ОПАКОВКА: Бурканче 50 г гел.

СРОК НА ГОДНОСТ: Една година от датата на производство, посочена върху опаковката.

СЪХРАНЕНИЕ: При стайна температура 15-25°С съгласно европейската фармакопея.

ПРОИЗВОДИТЕЛ:
ЕТ „Дикрасин – Димитър Кръстев – Георги Кръстев“

ДИСКОВА ХЕРНИЯ ЛЕЧЕНИЕ с Дикрасин и Магнезиев гел
БОЛКИ В МУСКУЛИТЕ И СТАВИТЕ ЛЕК С ДИКРАСИН И МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ
БОЛКИ В КОЛЯНОТО Лек с Дикрасин и Магнезиев гел
БОЛКИ В СТАВИТЕ
ПЛАНТАРЕН ФАСЦИИТ ЛЕЧЕНИЕ С ДИКРАСИН И МАГЕНЗИЙ
ШИП В ПЕТАТА ЛЕЧЕНИЕ С ДИКРАСИН И МАГНЕЗИЙ

ДИКРАСИН – документален филм / видео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *