ДИАБЕТЪТ Е ЛЕЧИМ – ДИАБЕТЪТ – МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ

ДИАБЕТЪТ Е ЛЕЧИМ.  Книга “Диабетът – митове и реалност
Автор: Проф. Иван Павлович Неумивакин

ДИАБЕТЪТ Е ЛЕЧИМ
Диабетът е едно от най-разпространените заболявания.
С поставена диагнозата „диабет” човек изпада в шок, появява се страх, депресия. От първоначалната реакция зависи целият бъдещ живот на болния: той възприема болестта или като предизвикателство към себе си, и изменяйки начина си на живот, се справя с нея, или, проявявайки слабост, капитулира пред нея и започва да се носи по течението.

Проф. Иван Павлович Неумивакин казва тази болест може да се победи. ДИАБЕТЪТ Е ЛЕЧИМ. Но за да победиш, трябва да разбираш с какво и как да се бориш. От книгата “Диабетът – митове и реалност” ще разберете какви са причините и как се развива заболяването. Проф. Иван Павлович Неумивакин е разработил методика за оздравяване на организма. От книгата ще разберете подробно какво трябва да се прави, за да бъдем здрави. ДИАБЕТЪТ Е ЛЕЧИМ
Проф. Иван Павлович НеумивакинПроф. Иван Павлович Неумивакин е доктор на медицинските науки, професор, член на президиума на Общоруската медицинска асоциация на специалистите по традиционна народна медицина и лечители, водещ народен лечител в Русия, удостоен с множество награди и държавни отличия.

В продължение на 30 години той се занимава с космическа медицина. На основата на комплексните му изследвания е създадена оздравителна система, която включва използването на кислородната вода. Този метод позволява не само да се избавим от много болести без лекарства, а и служи като превантивна мярка.

Подобни:
КРЪВНА ЗАХАР – ДИАБЕТ – Защо Магнезия помага? (I Част)
ДИАБЕТНА НЕВРОПАТИЯ – ЗАЩО МАГНЕЗИЯ ПОМАГА
ЗРЕНИЕТО ОСНОВА НА ЖИВОТА

ЗА КОНТАКТИ
Антон Атанасов
gsm: 0898634108
e-mail: [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *