АЛЕРГИЯ ЛЕК С МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН

Алергия лек с масло от бял трън – разберете как масло от бял трън помага на организма да се справи с алергията.

Алергия представлява повишена чувствителност на организма към определени субстанции от околната среда – алергени, след предшестващ контакт с тях. Повишена чувствителност е защитна реакция на имунната система. Алергията се проявява, когато за първи път организма се срещне с алергена и имунната система го разпознава като опасност. При алергия имунната система започва да образува антитела, които са специфични за всеки алерген.

Алергия – натрупване в организма на токсини, тежки метали и други замърсители посредством храна, вода, въздух, дрехи води до натоварване на имунната система. Когато имунната система е много натоварена човек често боледува. Присъствието на определен токсин в тялото в минимални количества не е опасно за човек. Но когато количеството на този токсин се увеличи организма реагира с алергична реакция. За да се реши проблема с повечето алергии е необходимо прочистване на организма, а от там ще се  засили и имунната система. Защо често боледуваме вместо имунната система да се бори с вирусите, тя се бори за неутрализиране на отровите и изхвърлянето им извън тялото.  В основата на всеки организъм е залегнала способността да пази и поддържа вътрешна чистота.

АЛЕРГИЯ ПРИЧИНИ – Причините за появата на алергии могат да бъдат много.

 • Замърсяване на тялото е една от основните причини. Замърсяването може да стане не само с храна, въздух и вода. То може да стане и чрез честа употреба на козметични средства, носене на синтетични дрехи, работа със изкуствени материали – посредством кожата. Важно е да се знае – почти всички медикаменти, широко прилагани за понижаване на температурата, болката и симптомите на настинката са токсични за черния дроб. Водят до голямо натоварване на черния дроб.
 • Обездвижване – намаленото движение в ежедневието води до намаляване възможностите на организма за изхвърляне на токсините от тялото – по естествен начин чрез движението. Напълняването това е трупане на токсини в тялото, но това не означава че слабите хора нямат токсини. Трупането на токсини отслабва имунната система.
 • Генетични предразположени към алергии – и в този случай вътрешната чистота и повече физическа активност ще са от полза, за не отключване или проява на алергията в по-малка степен.
 • Стрес – редовно подложения на стрес човек, ако не намира начин за разтоварване (не само с храна и алкохол, а с повече физическа активност). Ще има сериозни здравословни проблеми включително може да получи и алергия. Стреса нарушава метаболизма, нормалния ритъм на организма. Функциите в организма не протичат нормално. Въпрос на време е да се появи здравословен проблем.

АЛЕРГИЯ ЛЕЧЕНИЕ
Алергия лечение – използване се различни лекарства под формата на таблетки, кремове, спрейове и други, като идеята е да се намали или спре защитната реакция на имунната система спрямо алергена. Този вариант на лечение е добър когато трябва да се действа бързо и има опасност за живота на човека.

АЛЕРГИЯ

АЛЕРГИЯ ЛЕК С МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН
Очистване на токсините от черния дроб в повечето случай е достатъчно за изчезване на повечето алергии или значително намаляване на тяхното проявление. Физическата активност и здравословното хранене са от ползва за подсилване и запазване на постигнатите положителни резултати. Ако  резултати след приема на масло от бял трън не са задоволителни, трябва да се направи цялостно очистване на токсините от дебелото черво, черния дроб, бъбреците, кръвта. Това очистване се прави при тежки здравословни проблеми по схема.

С годините способностите на черни дроб за справяне с вредните вещества се забавят и отслабват, а ние продължаваме да го тормозим дори повече от колкото, когато сме били на 20 години. Токсините са в основата на повечето алергии. Една от функциите на черния дроб е да пречиства кръвта. Той е филтъра който е под постоянен стрес, засипан с токсини от различни източници.

Маслото от бял трън стимулира работата на черния дроб. Подпомага регенерацията и детоксикация. Антиоксидантният ефект на масло от бял трън върху черния дроб е десет пъти по-силен от този на Витамин Е.

АЛЕРГИЯ ЛЕК С МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН – защо маслото от бял трън помага.

 • Масло от бял трън е богато и на биологически активни вещества с благотворно, стимулиращо и стабилизиращо действие, както за имунната и нервната система, така и за поддържането и защитата на черния дроб от токсини, алкохол и медикаменти.
 • В Масло от бял трън основната съставка е Силимаринът. Той има противовъзпалително действие
 • Силимаринът е мощен антиоксидант защитава клетките на черния дроб от вредни токсини
 • Подпомага лечението при всички видове чернодробни заболявания ( Чернодробна стеатоза, Хепатит, Цироза, Рак на черния дроб )
 • Намалява страничните ефекти при лъче- и химио-терапия
 • Препоръчва се при алергия, дерматит, екзема, псориазис, акне,
 • Понижава нивата на холестерола
 • Стимулира бъбреци, панкреас, жлъчка
 • Намалява резистентността към инсулина при хора с диабет от втори тип, които имат и цироза.

Ако имате камъни в жлъчката или пиете други лекарства за черния дроб преди употреба на масло от бял трън се консултирайте с лекар.

АЛЕРГИЯ ЛЕК С МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН – за постигане положителни резултати при повечето алергии е необходимо прием на масло от бял трън за период от 1 до 3 месеца. Физическата активност и здравословното хранене са от ползва за подсилване и запазване на постигнатите положителни резултати.

Подобни:
МАСЛО от РИГАН с БЯЛ ТРЪН 50мл
МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН 50мл
АЛЕРГИЯ ЛЕК С МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН
Висок Холестерол и Триглицериди – Влез в Норма с МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН
МАГНЕЗИЕВО ОЛИО И БЯЛ ТРЪН – ЗА ПО-ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

ПРИ ПОКУПКА НАД 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА ГРАД СОФИЯ Е БЕЗПЛАТНА
ПРИ ПОКУПКА ДО 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА ГРАД СОФИЯ Е 3 лв

ПРИ ПОКУПКА НАД 30 лв ДОСТАВКАТА ЗА СТРАНАТА Е БЕЗПЛАТНА
ПРИ ПОКУПКА ДО 30 лв ДОСТАВКАТА ДО ОФИС НА ЕКОНТ В СТРАНАТА Е 3,50лв

ЗА КОНТАКТИ
Антон Атанасов
gsm: 0898634108
e-mail: [email protected]

 

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО – ПРИЛОЖЕНИЕ
СХВАЩАНЕ НА КРАКАТА
ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА И ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ЛЕЧЕНИЕ
ШИПОВЕ НА ВРАТА
ШИПОВЕ – ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ЗЕЛЕНО КАФЕ – ДОКАЗАНО ОТСЛАБВАНЕ
МУСКУЛНИ КРАМПИ
БОЛКИ В КРЪСТА
БОЛКИ В СТАВИТЕ
БОЛКИ В КОЛЯНОТО
АХИЛЕСОВО СУХОЖИЛИЕ – Лек с Магнезиево олио и Магнезиев гел
СЧУПЕН КРАК ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАГНЕЗИЙ ЗА МАЗАНЕ
ПРИ НАТЪРТЕНО, СИНИНИ, ОТОЦИ – ИЗПОЛЗВАЙТЕ Магнезиево олио
МАСАЖИ С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО, МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ И …
ПЛЕКСИТ – ЛЕК С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО И МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ
ДИСКОВА ХЕРНИЯ ЛЕК с Магнезиево олио и …
ИНСУЛТ – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ с Магнезиево олио и …
ПАРОДОНТОЗА ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ДИАБЕТНА НЕВРОПАТИЯ – ЗАЩО МАГНЕЗИЯ ПОМАГА
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ТРЕНИРОВКА (I Част).
Използване на магнезиево олио и магнезиев гел от терапевта на националния отбор по волейбол Петър Атанасов
ХРАНИ БОГАТИ НА МАГНЕЗИЙ
ХРАНИ СЪДЪРЖАЩИ СЕЛЕН
ХРАНИ БОГАТИ НА ЙОД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *