ЗАЧЕВАНЕ И БРЕМЕННОСТ – ИМА ПРЯКА ВРЪЗКА С ЙОД

Зачеване и бременност – Недостиг на йод в организма може да доведе до сериозно увреждане за здравето на човека.

Все повече жени страдат от нарушение на дейността на щитовидната жлеза. По време на бременността това може да въздейства неблагоприятно на развитието на бъдещото дете. Зачеване и бременност – с помощта на ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ, зачеването може да стане по-бързо, а бременността да протече по-спокойно.

Дефицитът на йод може да доведе до:

  • мъжко и женско безплодие
  • спонтанни аборти
  • раждане на недоносени или мъртви деца
  • раждане на деца  с тегло под нормата
  • раждане на глухонеми деца
  • умствена изостаналост, остри психични заболявания, кретенизъм.

За да може бременността да протече нормално и бебето да се роди здраво и щастливо, освен йод са необходими и останалите микроелементи.

ЗАЧЕВАНЕ И БРЕМЕННОСТ

За развитието на плода, докато не започне да се формира неговата щитовидна жлеза и даже след като тя бъде сформирана, единствен източник на йод  е този  йод, който циркулира в кръвта на майката. Дефицитът на йод при бременните крайно неблагоприятно въздейства на децата, като се започне от вътреутробното развитие и се стигне до половото съзряване.

Зачеване и бременност – Жени с недостиг на йод (хипотиреоза) трудно могат да забременеят. Статистиката показва, че такива случаи са само около 0,3%.  При половината от тях бременността завършва със спонтанен аборт,  а останалите раждат деца с физически и умствени, а в бъдеще и репродуктивни проблеми.

Зачеване и бременност – За развитието на плода, докато не започне да се формира неговата щитовидна жлеза, и даже след като тя бъде сформирана, единствен източник на йод е този йод, който циркулира в кръвта на майката.

Бременност и недостиг на йод през първия триместър:
– през този период се започва формирането на – сърце, мозък, очи,то бъдещото дете ще бъдат с увреден слух, зрение, физически и умствено изостаналите, а ендокринни проблеми през първите седмици на бременността увеличават риска за порок на сърцето на новороденото.

Бременност и недостиг на йод през втория триместър:
– дори когато вече заработи щитовидната жлеза на плода, пак майката трябва да я обезпечи с йод за нормалното и функциониране.  През този период йодът и хормоните
на щитовидната жлеза са нужни за да се развива плодът,  белият  дроб и  структурите, които са отговорни за адаптацията на детето след раждане. Именно от този етап произтичат причините за ранната детска смърт, особено през първия месец след раждането, защото бременната е изпитвала колосален дефицит на йод.

Бременност и недостиг на йод през третия триместър:
– бременността става още по-проблемна, защото йодът освен за пълноценната дейност на щитовидната жлеза  и развитието на плода  е нужен за интензивно чистене на кръвта от токсините на двата (трите) организма. Токсемия – това е самоотравяне на организма от попадналите в кръвта токсини, които тя разнася по цялото тяло на майката и плода. Ако тези токсини не се изхвърлят своевременно ще настъпят опасни усложнения както при майката, така и при плода – мозъчни, бъбречни, увреждания на черния дроб и др.

Недоносените деца често  се оказват безплодни. Такъв извод са направили американски учени, изследвали съдбата на 1,2 милиона  родени в Норвегия в периода от 1967 до 1988 година. По  данни на изследващите от Медицинския  център при Университета  Дюк  (Duke University), около 60 хиляди деца,  родени през този период, са се появили на света преждевременно –  до 37 седмица на бременността.  Впоследствие момчетата, родени между 28 и 32-та седмица на бременността на майките, са ставали бащи  с 30% по-рядко отколкото родените в срок. Момичетата са се оказвали  бездетни с 19% по често от родените навреме.

Ежедневно постъпващият в организма биологически активен йод – в зависимост от възрастта от 50 мкг за бебета до 200-250 мкг за възрастни, бременни и кърмачки, освен че поддържа пълноценната дейност на щитовидната жлеза, и като следствие  нормализира обмяната на веществата, интензивно чисти кръвта от вирусна, бактериална, паразитна и гъбична инфекции, от хранително, алкохолно, никотиново и наркотично отравяне, от вредните примеси във въздуха, изцяло неутрализира действието на радиацията, сваля напрежението и стреса.

Най бързия и безвреден начина за набавяне на ежедневните нужди от йода е храната. Почвата в България е бедна на йод от там и храната е бедна на този елемент. Затова е необходимо използването на йодис концентрат. ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ не е лекарство ( на запад се използва този продукт за обогатяване на храната с йод).

Продукта е в течна форма, биологично активен йод без аналог в света. С йодис концентрат не може да се предозирате. Щитовидната жлеза усвоява толкова колкото и е необходимо. Може да се използва от бременни и бебета. ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ не е лекарство, а гарантирана дневна доза на йод, абсолютно безопасна и без противопоказания за вас и бебето!

Зачеване и бременност – Ако всеки ден получавате необходимата доза на йод, това вече ще е една голяма стъпка в стремежа ви по-скоро да станете пълноценни родители на здрави деца!

Подобни:
ЙОД СЕЛЕНУМ
ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ – 250 ml
ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ И ЙОД СЕЛЕНУМ СРАВНЕНИЕ
ХИПОТИРЕОИДИЗЪМ ЛЕЧЕНИЕ – ИЗБЕРИ САМ
ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ – ЕДНО БЕБЕ ПО КОЛКО ТРЯБВА ДА ПИЕ?
ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА И ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ
ХИПОТИРЕОИДИЗЪМ Лек с Йодис Концентрат
БОЛЕСТТА НА ХАШИМОТО – ЛЕЧЕНИЕ С ЙОДИС И СЕЛЕН
ГУША ЛЕЧЕНИЕ С ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ
ХРАНИ БОГАТИ НА ЙОД

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – ПРИ ПОКУПКА НА ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ И ДРУГ ПРОДУКТ ОТ САЙТА.
Доставките се извършват с куриерска фирма „ЕКОНТ“


ЗА КОНТАКТИ
Антон Атанасов
gsm:    0898634108
e-mail: [email protected]

 

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО – ПРИЛОЖЕНИЕ
СХВАЩАНЕ НА КРАКАТА
ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА И ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ЛЕЧЕНИЕ
ШИПОВЕ НА ВРАТА
ШИПОВЕ – ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ЗЕЛЕНО КАФЕ – ДОКАЗАНО ОТСЛАБВАНЕ
МУСКУЛНИ КРАМПИ
БОЛКИ В КРЪСТА
БОЛКИ В СТАВИТЕ
БОЛКИ В КОЛЯНОТО
АХИЛЕСОВО СУХОЖИЛИЕ – Лек с Магнезиево олио и Магнезиев гел
СЧУПЕН КРАК ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАГНЕЗИЙ ЗА МАЗАНЕ
ПРИ НАТЪРТЕНО, СИНИНИ, ОТОЦИ – ИЗПОЛЗВАЙТЕ Магнезиево олио
МАСАЖИ С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО, МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ И …
ПЛЕКСИТ – ЛЕК С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО И МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ
ДИСКОВА ХЕРНИЯ ЛЕК с Магнезиево олио и …
ИНСУЛТ – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ с Магнезиево олио и …
ПАРОДОНТОЗА ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ДИАБЕТНА НЕВРОПАТИЯ – ЗАЩО МАГНЕЗИЯ ПОМАГА
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ТРЕНИРОВКА (I Част).
Използване на магнезиево олио и магнезиев гел от терапевта на националния отбор по волейбол Петър Атанасов
ХРАНИ БОГАТИ НА МАГНЕЗИЙ
ХРАНИ СЪДЪРЖАЩИ СЕЛЕН
ХРАНИ БОГАТИ НА ЙОД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *