РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА – гъстата кръв оказва много голям натиск върху кръвоносните съдове. Следователно при хора с разширени вени сгъстената кръв влияе негативно.

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – Основни причини за появата на разширени вени са:
генетично предразположение, наднормено тегло, бременност, дълго време стоене прав или седене на едно место с ограничено движение.

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА – При влошаване качеството на кръвта първото нещо е нейното сгъстяване закисляване и повишаване на холестерола това води до нарушаване на транспортните функции на кръвта. Тя пренася хранителни вещества и кислород до всички клетки в човешкия организъм.Когато кръвта е гъста транспортирането се затруднява това води до нарушаване възстановителните процеси в тялото.  Нарушава се работата на черния дроб, бъбреци, сърце, отделителна система, главен мозък, очите и др. Сгъстената кръв е предпоставка за поява на различни заболявания като:
– Инфаркт
– Инсулт
– Разширение вени
– Хемороиди
– Високо кръвно налягане – Хипертония
– други заболявания.

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА – ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА:
– Обезводняване – Кръвта съдържа около 90% вода. Когато човек приема изворна вода е едно, а когато приеме хлорирана, газирана, под форма на бира, сок други течности е друго. Организма хаби енергия и вода за преработване на приетата течност до чиста вода. На клетката и трябва чиста вода. Храните също влияят върху гъстотата на кръвта. Сухите храни (тестени изделия, захарни изделия, картофи, ориз, банани, месото, пушените колбаси и др.), дърпат  водата от организма, белтъчините трудно се обработват и изискват големи количества вода за преработването им. Водата от плодовете и зеленчуците се усвоява по-лесно от колкото водата от продукт създаден от човека. Високия холестерол също води до сгъстяване на кръвта.Топлото време и физическите натоварвания  също могат да доведат до обезводняване и следователно сгъстяване на кръвта.

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА – За разреждане на кръвта на първо място е пиенето на достатъчно количество вода на ден. Следва храната – в нея трябва да преобладават храни подпомагащи разреждането на кръвта (това са повечето зеленчуци и плодове).

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА – гъстата кръв оказва много голям натиск върху кръвоносните съдове. Следователно при хора с разширени вени сгъстената кръв влияе негативно.

ПОВЪРХНОСТНИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ НА КРАКАТА – ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ
МАГНЕЗИЕВИЯ ГЕЛ Подобрява:
– Еластичността и здравината  на кръвоносните съдове. В следствие на това изчезва болката във вените.
– Действа обезболяващо
– Действа противовъзпалително
– Действа успокояващо на нервната система и отпуска мускулите.
– Подобрява се работоспособността на мускулите на краката. Изчезване на умората и отичането в краката.

При разширените вени лечение с магнезий, магнезия се нанася локално върху разширените вени и мускула около тях ( прасци , бедра и др.) Още след първите намазвания с магнезий  тежестта и болката в краката ще намалее и постепенно ще изчезне. Ако имате сериозни проблеми може да се мажете по-често 3-4 пъти на ден. Системното използване на магнезиев гел води до намаляване изпъкналостта на вените и дори тяхното прибиране в определени случай.

Сутрин мазане с магнезиев гел, вечер обливане на краката със студена вода 2-3мин.може и по-дълго време (все пак гледайте да не настнете). Студената вода свива кръвоносните съдове действа благоприятно при разширените вени. Следва мазане с магнезиев гел. Слагайте от продукта по-малко за да не се налага отмиване след намазването. Ако се отмива магнезия това да става след минимум 40 минути.
Мазане на краката поне 1 месеца.

РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И СГЪСТЯВАНЕ НА КРЪВТА – гъстата кръв оказва много голям налягане върху кръвоносните съдове. Следователно при хора с разширени вени сгъстената кръв влияе негативно. Вземете мерки кръвта да не бъде сгъстена това ще е от полза не само за разширените вени на краката, но и за целия организъм. Ще избегнете най-малкото инсулт или инфаркт.

Подобни:
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ТЕСТ ЗА ПРЕДРАЗПОЛОЖЕНИЕ
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ЛЕЧЕНИЕ

 

МАГНЕЗИЕВО ОЛИО – ПРИЛОЖЕНИЕ
СХВАЩАНЕ НА КРАКАТА
ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА И ЙОДИС КОНЦЕНТРАТ
ЧЕРНОДРОБНА СТЕАТОЗА ЛЕЧЕНИЕ С МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН
РАЗШИРЕНИ ВЕНИ – ЛЕЧЕНИЕ
ШИПОВЕ НА ВРАТА
ШИПОВЕ – ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ЗЕЛЕНО КАФЕ – ДОКАЗАНО ОТСЛАБВАНЕ
МУСКУЛНИ КРАМПИ
БОЛКИ В КРЪСТА
БОЛКИ В СТАВИТЕ
БОЛКИ В КОЛЯНОТО
АХИЛЕСОВО СУХОЖИЛИЕ – Лек с Магнезиево олио и Магнезиев гел
СЧУПЕН КРАК ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ С МАГНЕЗИЙ ЗА МАЗАНЕ
ПРИ НАТЪРТЕНО, СИНИНИ, ОТОЦИ – ИЗПОЛЗВАЙТЕ Магнезиево олио
МАСАЖИ С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО, МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ И …
ПЛЕКСИТ – ЛЕК С МАГНЕЗИЕВО ОЛИО И МАГНЕЗИЕВ ГЕЛ
ДИСКОВА ХЕРНИЯ ЛЕК с Магнезиево олио и …
ИНСУЛТ – ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ с Магнезиево олио и …
ПАРОДОНТОЗА ЛЕЧЕНИЕ С МАГНЕЗИЙ
ДИАБЕТНА НЕВРОПАТИЯ – ЗАЩО МАГНЕЗИЯ ПОМАГА
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД ТРЕНИРОВКА (I Част).
Използване на магнезиево олио и магнезиев гел от терапевта на националния отбор по волейбол Петър Атанасов
ХРАНИ БОГАТИ НА МАГНЕЗИЙ
ХРАНИ СЪДЪРЖАЩИ СЕЛЕН
ХРАНИ БОГАТИ НА ЙОД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *